PATIENT

HVORDAN DET FOREGÅR

Før Du kontakter Ballerup Hudklinik har du været hos egen læge, som opretter en henvisning. Dette sker i dag elektronisk, og du slipper for en fysisk henvisning i form af et dokument. Henvisningen er gyldig i 6 måneder, hvorfor Du skal have en tid inden da. Afhængig af dine symptomer og hvad din læge har vurderet, skal du i de fleste tilfælde have en tid hos hudlægen. Visse lidelser er så isolerede og utvetydigt diagnosticérbare, at Du får en tid direkte hos en af de dygtige behandlere. Dette gælder f.eks. vorter. Lægen vil stadig overse behandlingen og verificere diagnosen og Du slipper for den ventetid, som der ind i mellem er til en tid hos hudlægen.

HVORFOR VENTETID?

 

Sygesikringen, som står for overordnet at holde styr på de danske sundhedsudgifter, er af regeringen blevet pålagt et begrænsende budget. Dette har blandt mange gode ting den følgevirkning, at der for en klinik som Ballerup Hudklinik, er et loft over hvor mange patienter vi må se. Dette strider meget imod Lægeløftet, den Hippokratiske ed, som Lægen afgav ved sin indtræden, (Kan læses her), men sådan er det nu engang. Effekten for DIg, som patient, er, at der opstår en vis ventetid på tider til at se hudlægen, da Elisabeth Ammitzbøll, dels på grund af sin forskning og lange uddannelse, dels på grund af sine gode resultater, har en meget stor patienttilgang.

 

Ventetid i det daglige, når du er mødt op i venteværelset, skyldes oftest akutte, operative indgreb eller anden akut og øjeblikkelig behandlingskrævende sygdom. I disse situationer kommer også Du, som patient, til hos lægen med meget kort varsel.

VELKOMST OG ØVRIG INFORMATION

 

I en lægepraksis kommer der i sagens natur syge mennesker. 

Mange af de almindelige folkesygdomme som forkølelse og influensa smitter både luftbårent og via berøring. Dette gælder også en del af de sygdomme, som vi behandler i Ballerup Hudklinik. Dette er grunden til, at vi siger pænt goddag og alligevel undlader håndtrykket. Det er altså ikke af uhøflighed eller mangel på god opdragelse, men udelukkende for ikke at sende unødig smitte videre.

 

Som nævnt andetsteds her, er vi mange behandlere som hjælper patienter på forskellig vis. Af samme grund kan Du som patient ikke påregne, at blive kaldt ind i samme rækkefølge, som I  ankommer i venteværelset. Der er, så at sige, flere "kø'er".

 

Når du ankommer til klinikken, bedes Du med dit sygesikringskort registrere dig i "Ankomst-scanneren" som står på disken i sekretariatet (Ret til venstre, når Du træder ind ad døren)

Hareskov Hudklinik         Tibbevangen 88         3500  Værløse          Tel. 70 22 45 10         

 

www.balleruphudklinik.dk          www.dermaoptima.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now